علی عسكری در نشست با اعضای كمیسیون كشاورزی مجلس:

در بیشتر برنامه های صداوسیما جوانان را به كشاورزی ترغیب می نماییم

در بیشتر برنامه های صداوسیما جوانان را به كشاورزی ترغیب می نماییم

رئیس صداوسیما در نشست با اعضای كمیسیون كشاورزی، طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی تاكید كرد: صداوسیما رسانه ای توسعه محور است و با تمركز بر تولید برنامه های كشاورزی، پشتیبانی از كشاورز و تولیدات كشاورزی را پیگیری می كند.


به گزارش پارلمان ایران دات کام به نقل از روابط عمومی صداوسیما، عبدالعلی علی عسکری شب گذشته در این جلسه که با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و معاونان صداوسیما در سالن همایش های صداوسیما برگزار شد، اظهار داشت: در شرایطی که دشمن تلاش دارد با تحریم بر کشورمان فشار وارد آورد، کشاورزی یکی از شیوه هایی است که می تواند سد راه تحریم شود.
وی با تاکید بر اینکه صداوسیما نگاه ویژه ای به کشاورزان و کشاورزی دارد، اظهار داشت: در بیشتر برنامه های رسانه ملی جوانان را به کشاورزی ترغیب می نماییم، برای اینکه معتقدیم باید زمینه ای را برای جوانان فراهم نماییم تا سهمی در افزایش تولیدات کشاورزی داشته باشند.
رئیس صداوسیما همین طور مجلس یازدهم را مجلسی انقلابی توصیف کرد و اظهار داشت: همچون دیگر قوا، به این مجلس چشم امید داریم و امیدواریم طرحی نو براندازد و با رهنمودهای رهبر انقلاب به بهترین نحو تکلیف خودرا به انجام برساند.
علی عسکری با قدردانی از طرح ها و پیشنهادهایی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این جلسه مطرح نمودند، اظهار داشت: امیدوارم در کنار هم بتوانیم برای توسعه کشور در بخش کشاورزی تلاش نماییم. صداوسیما رسانه ای توسعه محور است و برای نمونه در برنامه ها و موقعیت های مختلف زیبایی ها و توانمندی های کشور در حوزه کشاورزی را به معرض نمایش گذاشته ایم. رسانه ملی بر کشاورزی تمرکز ویژه ای دارد و برنامه های تولیدی صداوسیما شاهدی بر این مدعاست. نیت رسانه ملی پشتیبانی از کشاورز و تولیدات کشاورزی است.
وی تاکید بر «افتخارآمیز بودن تولید در بخش کشاورزی و دامداری» را یکی از محورهای اصلی برنامه سازی در صداوسیما توصیف کرد و اظهار داشت: گرچه به نظر من سرعت برنامه سازی در این عرصه کافی نبوده، اما گام های مثبتی برداشته شده است. ما در برنامه سازی برای کشاورزی جدی هستیم و امیدواریم خداوند توفیق دهد تا برنامه های بیشتر و بهتری در این بخش تولید شود.
رئیس صداوسیما با اعلان اینکه کشاورزی وابسته به اقلیم هر منطقه است و در هر اقلیم کشور نوع خاصی از کشاورزی پیگیری می شود، اظهار داشت: هر گوشه از کشور یک فرصت است و باید از آن بهره برداری کار کرد؛ فراوانی در کشور ما بی نهایت است؛ هیچ جای کره زمین به اندازه کشور ما تنوع اقلیمی ندارد و این مزیت کاملاً انحصاری است. باید از این ها که برکتی برای ایران است، بهره برد.
علی عسکری با تاکید بر اهمیت موضوع امنیت غذایی، بر آمادگی رسانه ملی برای موج آفرینی در موضوعات مهم در این خصوص تاکید کرد و اضافه کرد: در این قبیل موضوعات باید هماهنگی های خوبی صورت گیرد.
وی اضافه کرد: رسانه ملی در همیشه در کنار کشاورزان بوده و برای نمونه در موضوع خودکفایی گندم صداوسیما همراه کشاورزان بوده ایم یا در برنامه های برون مرزی به تبلیغ اقلام کشاورزی تولید داخل می پردازیم. ما در کشاورزی رشد داشته ایم؛ صداوسیما کاملاً به این مساله واقف است و برنامه های خوبی هم دراین زمینه ساخته شده است.
رئیس صداوسیما از تحریم ها مقابل کشورمان بعنوان یک فرصت یاد کرد و اظهار داشت: تحریم ها اینک ما را به یک کشور تولیدکننده تبدیل نموده است؛ یادمان نمی رود که در رژیم سابق این گونه بود که فقط نفت بفروشیم و مصرف کننده شویم. به امید خدا، در آینده با تولید داخلی و فروش نفت به یک ابرقدرت در دنیا تبدیل خواهیم شد.
وی در پاسخ به درخواست برای تأسیس شبکه کشاورزی اظهار داشت: داشتن شبکه کشاورزی خوب است، اما اشکالاتی هم دارد؛ باید توجه داشت که هم اکنون همه شبکه های ما درباره کشاورزی صحبت می کنند. البته باید برنامه هایی درباره کشاورزی تولید و بین یک تا دو ساعت در روز پخش شود. شبکه آموزش را برای آموزش کشاورزی در نظر گرفته ایم، اما حالا در شرایط شیوع ویروس کرونا تا حد زیادی به کمک آموزش وپرورش آمده است.
رئیس صداوسیما افزود: ما از هر سوژه ای که نمایندگان مجلس عرضه کنند، استقبال و بوسیله خبر، اطلاع رسانی می نماییم. ما نگاه نو به کشاورزی داریم و شما هم می توانید در این عرصه به ما کمک کنید، کارهای کارشناسی انجام دهید و ما هم با برنامه سازی در کنار شما خواهیم بود. برای نمونه، در بحث شکر و روغن، صداوسیما کاملاً در کنار شماست تا به خودکفایی برسیم و دستاوردها به درستی به مردم نشان داده شود.
وی تاکید کرد: ما استعداد و منابع را داریم و باید از این مساله استفاده نمائیم. برای نمونه، ما درزمینهٔ صادرات محصولات کشاورزی تقریباً فلج هستیم، برای اینکه وابسته به نفت بوده ایم و صادرات در این عرصه را بلد نیستیم. برای مثال، درحالی که روسیه سالانه حدود ۳۲ میلیارد دلار غذا وارد میکند و بارها از ما خواسته که این مواد خوراکی را تامین نماییم، این کار انجام نشده است.
علی عسکری اشاره کرد: باید در کار صادرات تخصصی ورود نماییم و برای هر کشوری بخش جداگانه ای فعال شود و کار را به دست بگیرد. ما مجلس را انقلابی، با غیرت و باثبات می دانیم و در پوشش اخبار آن کوشا هستیم. صداوسیما در برنامه ویژه ای به مجلس می پردازد و اهتمام می نماییم که بهترین تعامل را با خانه ملت داشته باشیم.
رئیس صداوسیما همین طور با اشاره به پیشنهادی که در این جلسه درباره سیستان و بلوچستان عنوان شد، اظهار داشت: اعتقاد شخصی من این است که سیستان و بلوچستان می تواند بهشت کشاورزی ایران باشد. برای نمونه، ایرانشهر یکی از شهرهای زرخیز کشور است. ما تصاویری را در رسانه ملی پخش کرده ایم که کسی حتی فکر نمی کند مربوط به ایران و سیستان و بلوچستان باشد.
وی افزود: کشاورزان متخصص ما بسیار ثروتمند هستند، چون کشاورزی را بلدند، اما متأسفانه عده ای از کشاورزان که بدون علم و آگاهی کشاورزی می کنند، بازده خوبی ندارند و اکثراً ضرر می کنند؛ باید تعدادی شرکت های مشاوره کشاورزی در روستاها وجود داشته باشد و ما هم در معرفی آنها کمک خواهیم کرد.
وی همین طور بر لزوم آبیاری نوین در بخش کشور تاکید و با حیاتی توصیف کردن آن برای کشور اظهار داشت: اگر آب در بخش کشاورزی هدر نرود، می توانیم یکی از کشورهای ثروتمند باشیم؛ بدین سبب باید برنامه سازی های زیادی دراین زمینه صورت گیرد و تابه حال هم برنامه های خوبی ساخته شده است.
علی عسکری در آخر تاکید کرد: صداوسیما در بخش محیط زیست در کنار نمایندگانی که در این بخش فعال می باشند، خواهد بود و ما هم مانند شما در این بخش دغدغه مند هستیم. ما هم مصر به پیگیری افزایش راندمان و کاهش و حذف ضایعات در کشاورزی هستیم.

در این جلسه، سیدجواد ساداتی نژاد، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی هم با قدردانی از حمایت صداوسیما از کشاورزان اظهار داشت: رسانه ملی به رسیدن نمایندگان به هدف خود سرعت می دهد.
ساداتی نژاد با بیان برخی مشکلات در حوزه تولیدات کشاورزی اظهار داشت: اگر حجم سرمایه گذاری که در صنعت شده است، در کشاورزی می شد، امروز تحریم ها بر کشور اثر نداشت.
وی بر نقش آموزشی و اطلاع رسانی صداوسیما تاکید کرد و اظهار داشت: برای نمونه، عادت های خوراکی مردم قابل تغییر است یا می توان بوسیله رسانه ملی به مردم آموزش داد که بهترین مرغ برای مصرف، باید وزنی بین ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ گرم داشته باشد؛ یا در خوزستان به سبب شرایط آب و هوایی امکان مناسبی برای تولید موز وجود دارد که می تواند موجب جلوگیری از خروج ارز از کشور شود.
ساداتی نژاد اضافه کرد: حدود ۱۳ میلیارد مترمکعب آب در حوزه کشاورزی هدر می رود و رسانه ملی می تواند به ما کمک نماید تا جلوی این هدررفت را بگیریم؛ اگر امکان ایجاد شبکه اختصاصی برای کشاورزی وجود ندارد، پیشنهاد می شود بخشی خبری به کشاورزی اختصاص پیدا کند.
در ادامه، دیگر نمایندگان عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در این جلسه با ابراز دل نگرانی ها از کم توجهی به این حوزه در کشور، فرمایشات مقام معظم رهبری را در خصوص نگاه ویژه همه سازمان ها به بخش امنیت غذایی مردم مورد تاکید قرار دادند.
نمایندگان با قدردانی از برگزاری این جلسه و همفکری، خواهان همراهی بیش ازپیش صداوسیما با کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی برای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی در حوزه کشاورزی، آب و منابع طبیعی شدند.



1399/08/07
23:35:15
5.0 / 5
1689
تگهای خبر: رهبری , طرح , فروش , مجلس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵