قاآنی خطاب به دشمنان:
جنایت های شما هیچگاه فراموش نمی شود
پارلمان ایران دات کام: به گزارش پارلمان ایران دات کام، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطاب به دشمنان اظهار داشت: جنایت های شما هیچگاه فراموش نمی گردد. کشتن زنان و کودکان و تخریب خانه های مردم بی دفاع، نه هنر است و نه قدرت، بلکه نشانه ضعف و درماندگی شماست.
به گزارش پارلمان ایران دات کام به نقل از ایسنا، سردار اسماعیل قاآنی در نخستین سالگرد بزرگداشت شهید حسین امان الهی از شهدای کنسولگری کشورمان در دمشق در مسجد سجادیه اسلامشهر طی سخنانی ضمن اشاره به نقش برجسته شهدا و جبهه مقاومت، تاکید کرد که دشمنان با وجود برخورداری از امکانات گسترده، در مقابل اراده ملت های مقاوم ناتوان هستند.
وی با تجلیل از مقام شهدا اظهار داشت: شهدا کسانی بودند که در بهترین شرایط زندگی کردند و با افتخار در راه خدا ایستادند. آنها با مواجهه با قسی القلب ترین دشمنان، نام خویش را در تاریخ جاودانه کردند.
وی به نقش محوری جبهه مقاومت در منطقه اشاره نمود و اضافه کرد: امروز بعد از یک سال و نیم جنگ گسترده، جبهه مقاومت در حالی ایستاده است که با کمترین امکانات در مقابل تجهیزات پیشرفته دشمن مقاومت کرده است. غزه بعد از ۱۴ سال محاصره، همچنان پابرجا می باشد و این نشان دهنده عزم راسخ مردم است.
فرمانده نیروی قدس سپاه ضمن اشاره به اقدامات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی اظهار داشت: آمریکا و رژیم صهیونیستی با تمام ادعاهای خود، در عمل ناتوان هستند. آنها حتی نمی توانند درک کنند که چرا موشک های ما با دقت به اهداف خود می رسند. این قدرت ما است.
وی بر اهمیت خودکفایی و تولید داخلی تاکید کرد و اظهار داشت: امکاناتی که امروز در اختیار جبهه مقاومت است، حاصل تلاش و ابداعات داخلی است. همان گونه که در لبنان و یمن دیدیم، مقاومت با کمترین منابع، بزرگ ترین ضربات را به دشمن وارد کرده است.
وی خطاب به دشمنان اظهار داشت: جنایت های شما هیچگاه فراموش نمی گردد. کشتن زنان و کودکان و تخریب خانه های مردم بی دفاع، نه هنر است و نه قدرت، بلکه نشانه ضعف و درماندگی شماست.
قاآنی در سخنانی ضمن اشاره به خصوصیت های منحصر به فرد جبهه مقاومت تاکید کرد: خاصیت مقاومت اینست که هر که با آن بجنگد، آنرا قوی تر می کند.
وی ضمن اشاره به پیشرفت های نظامی مقاومت اظهار داشت: جوانان یمنی در حالیکه روزهای اول جنگ حتی سلاحشان به رژیم صهیونیستی نمی رسید، در طول یک سال ۶۰۰ تا ۷۰۰ کیلومتر به برد موشک های خود افزودند. این پیشرفت در هیچ جای دنیا سابقه ندارد.
وی با تجلیل از مقام شهدا عنوان کرد: این شهدا معلمان واقعی جبهه مقاومت هستند، زیر دست این عزیزان، انسان های شریف و بزرگی تربیت شدند. وقتی مردم در مراسم نکوداشت شهدا این همه احترام می گذارند، به خوبی جایگاه رفیع این شهیدان را درک می کنند.
فرمانده نیروی قدس سپاه قاآنی به شهدای اخیر کنسولگری ایران اشاره نمود و اظهار داشت: همه شهدای این حادثه، از شهید حاج رحیمی تا شهید زاهدی و دیگر عزیزان، قهرمانان راستین جبهه مقاومت بودند که برای عزت اسلام و سربلندی امت اسلامی ایستادگی کردند.
وی ضمن اشاره به تجربیات دفاع مقدس اضافه کرد: در جنگ تحمیلی، دشمن خرمشهر را با خاک یکسان کرد و خیلی از بزرگان ما به شهادت رسیدند، اما همین دوران، ملت ایران را بزرگ و سربلند کرد. امروز هم باید به روند کلی کار نگاه کرد. این جبهه گسترده مقاومت با همه فراز و نشیب ها محکم ایستاده است و تا رسیدن حکومت به دست صاحب اصلیش (امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف) از پای نخواهد نشست.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب