حیا و عفت زنان مهم ترین موضوع فرهنگی کشور است
پارلمان ایران دات کام: به گزارش پارلمان ایران دات کام، فاطمه رحمانی در گفتگو با رویداد 24 اظهار داشت: اگر کسی اعتقاد به حجاب ندارد، باید به قانون کشور که رعایت آنست، احترام بگذارد.
بخش هایی از مصاحبه با فاطمه رحمانی، نماینده مشهد و عضو فراکسیون زنان مجلس را می خوانید:
*اگر بخواهم به موضوع عفاف و حجاب بپردازم باید بگویم دو سال پیش و حتی پیش از آن، با قوانینی که در این رابطه داشتیم، می توانستیم با این چالش مقابله نماییم و امکان مدیریت جامعه را داشتیم. ما حتی این مساله را از زبان آقای رئیسی و آقای اژه ای هم شنیده بودیم.
*به هر حال، با وجود قوانینی که داشتیم و قابل قبول هم بود، در اجرا و مدیریت ضعیف عمل شد و در ادامه گفتند می باید قوانینی جدیدی در این رابطه وضع نماییم. پس از آن که لایحه عفاف و حجاب به مجلس آمد، دیدیم که لایحه بیشتر موادش، سلبی است و در مجلس آنرا تکمیل کردیم و مواد ایجابی، آموزشی و فرهنگی هم به آن اضافه کردیم و باید منتظر باشیم و ببینیم بعد از رفت و برگشت هایی که میان مجلس و شورای نگهبان صورت گرفت، موضوع به کجا خواهد رسید.
* به دولت انتقاد دارم، چون دولت بواسطه همان قانون قبلی، می توانست اوضاع و احوال را مدیریت کند. باید بدانیم که این قانون احتمالی، کمک کننده به دولت و قوه قضاییه است. اصرار دارم بگویم اگر با همان قانونی که داشتیم و داریم، کار به خوبی مدیریتی می شد، اصلاً به این نقطه نمی رسیدیم. در شورای عالی انقلاب فرهنگی در این خصوص مصوبه داشته ایم و در قانون مدنی خود هم برای این موضوع، تصمیم گیری شده بود، ولی در میدان عمل به خوبی روی به اجرای قوانین نیاورده شد.
*نمی توانم بگویم قانون حجاب در گذشته، نقص نداشته است. مجریان امر هستند که این خلاء ها را متوجه می شوند، ولی صحبت من این است که چرا این قدر در ارائه لایحه به مجلس، تاخیر کردند؟ به باور من، فشار افکار عمومی و متدینین، در موضوع تدوین و ارائه لایحه از طرف دولت به مجلس تاثیر داشت.
*اینکه قانون جدید چقدر بتواند در موضوع کشف حجاب بازدارندگی داشته باشد، به خالص مواد تاییدی لایحه دارد. یعنی باید دید این رفت و برگشت ها، در نهایت به چه قانونی منتج می شود. در عین حال، قانون هرچه باشد، حتما در موضوع نظم و نسق دادن به عفاف و حجاب جامعه، موثر خواهد بود و بطور قطع به دولت و قوه قضاییه کمک خواهدنمود که با دست بازتری، مدیریت بر این چالش داشته باشند. در قانون جدید، برخی محرومیت های اجتماعی برای متخلفان تعریف شده است که حتما در بهبود اوضاع تاثیر خواهد داشت.
*موضوع نفوذ بر حوزه فرهنگی کشور، خیلی سال قبل توسط دشمن انجام شده است. وضعیت موجود، نشان دهنده عملکرد یکی، دو سال اخیر نیست. معارضان جمهوری اسلامی، سال ها سرمایه گذاری کردند تا بر مهم ترین موضوع فرهنگی کشور که حیا و عفت زنان است، تاثیر منفی بگذارند. قبل از فوت خانم مهسا امینی، دشمن روی این مساله کار کرده بود، اما بعد از آن ماجرا، شرایطی را پیش آوردند که کارشان بیشتر دیده شود.
*به نظر من، شاید بهتر باشد موضوع حجاب را از بحث اعتقادی مان کنار بگذاریم و بر قانون کشورمان بیشتر اتکا نماییم. ما جمهوری اسلامی هستیم و در قانون رعایت حجاب را داریم. رعایت قانون باید برای همه محترم شمرده شود. حال هرکسی قانون را رعایت نکرد، باید منتظر بازتاب و انعکاس کار خود باشد. نظام ما، اسلامی است و ما در این خصوص حکم داریم. رعایت حجاب، علاوه بر موضوع قانونی اش، شرعی هم هست.
* حال اگر کسی اعتقاد به حجاب ندارد، باید به قانون کشور که رعایت آنست، احترام بگذارد. حتما باید در مقابل کسانی که حجاب را رعایت نمی کنند و روی به هنجارشکنی می آورند، ایستاد و با آنها بر طبق قانون برخورد کرد.
۲۱۹۲۱۸
منبع: parlemaniran.com
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب