نقدعلی، نماینده مجلس:

گسترش بی حجابی یعنی فتح سنگر اول

گسترش بی حجابی یعنی فتح سنگر اول

به گزارش پارلمان ایران دات کام، رویداد۲۴ نوشت: محمدتقی نقدعلی می گوید: دشمن مبحث گسترش بی حجابی را هدف گرفته، آن هم بعنوان فتح سنگر اول؛ یعنی بعد از آن می خواهند بروند به سمت ترویج برهنگی و بعد هم عناد و مقابله با نظام و بی تردید، هدف نهایی دشمنان جمهوری اسلامی، براندازی نظام است.



محمدتقی نقدعلی عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در واکنش به مساله کشف حجاب به رویداد۲۴ می گوید: چندی قبل مقام معظم رهبری فرمودند که کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است. حرام سیاسی یعنی این که کسی که روی به کشف حجاب و برهنگی می آورد، خواسته یا ناخواسته، جاهلانه یا عالمانه دارد عَلَم مخالفت با حاکمیت را بلند می کند. بر این اساس، اتفاقاً کم هزینه ترین مسیر اینست که با افراد متخلف، برخورد نرم شود.
او می گوید: برخورد سخت با کسانی که کشف حجاب می کنند، برخورد بگیر و ببند، دادگاه و پاسگاه است، اما برخورد نرم یعنی از راه سامانه های مجازی به شخص متخلف پیام داده شود و با این هشدار، او نسبت به قانون، بیدار شود. ازاین رو، فردی که جاهل است، بیدار می شود و کسی که عناد دارد و به صورت تعمدی روی به چنین اقدامی می آورد، مراحل بعدی برخورد با او باید طی شود. این رویکرد، نه تنها هزینه را افزایش نمی دهد، بلکه بر خلاف نظری که برخی دارند، هزینه اش هم پایین خواهد آمد.
نماینده خمینی شهر می گوید: در یک اقدام نرم امروزی برای مقابله با بی حجابی، با وجود تجهیزاتی که به کار می آید و دنیا در قسمت های دیگر، درحال بهره مندی از آن است، روشی معقول و مطلوب است و جا دارد از سردار رادان به خاطر این رویه، تشکر کنم. استفاده از سیستم های هوشمند برای پیشگیری از کشف حجاب، تصمیم کلیت نظام است نه ارگانی خاص. ازاین رو، به کسانی که با توجیهات غیرعاقلانه می خواهند این روند منطقی را زیر سوال ببرند، می گویم که حقیقت و حقیقت را درک کنند، چونکه دشمن مبحث گسترش بی حجابی را هدف گرفته، آن هم بعنوان فتح سنگر اول؛ یعنی بعد از آن می خواهند بروند به سمت ترویج برهنگی و بعد هم عناد و مقابله با نظام و بی تردید، هدف نهایی دشمنان جمهوری اسلامی، براندازی نظام است.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در واکنش به این که هم اکنون، ۱۵ میلیون پرونده در سیستم قوه قضاییه است و آیا پرونده هایی که از بابت بی حجابی هم به سیستم قضایی ارجاع خواهد شد، مسیر کار قوه قضاییه را کُند خواهد کرد؟ اظهار داشت: ۱۵ میلیون پرونده که گفته می شود با عنایت به کلاسه هایی است که در مراحل بدوی و تجدیدنظر در دیوان عالی کشور مطرح می شود، و الا حقیقت پرونده های موجود در دستگاه قضایی کشور، شش میلیون بیشتر نیست و از طرفی، عده زیادی از آن هایی که کشف حجاب می کنند، با همان پیامک و اخطار اولیه، بیدار می شوند و دست از اقدام خود برمی دارند، چونکه خیلی جاهلند و سر عادت، فضای موجود و جو، به این سمت و سو رفتند.
عضو فراکسیون روحانیت مجلس می گوید: کسانی در مبحث کشف حجاب، عناد می ورزند، اگر بنا باشد حاکمیت کار را در مقابل آنها رها کند، خسارت های بسیار زیادی را برای مردم و امنیت ملی به دنبال خواهد داشت و ازاین رو، این هزینه معقول که مقابله با بی حجابی است، باید حتما صورت بگیرد.
نقدعلی می گوید: کشف حجاب، هزار و یک چالش برای جامعه دارد؛ همچون فرپاشی خانواده ها، افزایش شهوت و... پس مقابله با کشف حجاب، یک اقدام پیش دستانه است و این روند هم می تواند طوری جلو برود که در بین مدت و بلندمدت، پرونده های قضایی هم افزایش پیدا نکند.
وی می گوید: به نظر من، باید مقابله با پدیده کشف حجاب زودتر انجام می شد و جای سوال دارد که چرا نشد. این سهل انگاری، انتقاد جدی ما است. در مبحث مقابله با بی حجابی، تنها وزارت کشور و نیروی انتظامی بودند که سرخط حاضر شدند و کوتاهی نداشتند و نخستین پیشنهادکنندگان مقابله با کشف حجاب، همین دو دستگاه بودند، اما دستگاههای دیگر، اصطلاحاً روی به دست دست کردن مبحث آوردند.

بیشتر بخوانید: فاضل میبدی: آقای رادان! حجاب با پلیس و محکمه، از بی حجابی، «بدتر » است یامین پور: «نه به حجاب اجباری» فقط محدود به حجاب نیست/ ما در حاکمیت، این را یک پروژه می بینیم/ حالا حاکمیت، حق دارد از اول جلوی پروژه بایستد یا نه؟


منبع:

1402/01/25
12:09:05
0.0 / 5
457
تگهای خبر: پروژه , پرونده , حكم , دادگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱